Kunstboeketten

Hoogte 80-100 cm

Kunstboeketten

Hoogte 60-70 cm

Geef je boeket een boost!

Uitbreidingsset XL

Let op: alleen i.c.m een boeket

FAQ kunstboeketten

Mag een boeket kunstbloemen in water staan?

We zien dat veel mensen kunstbloemen in het water zetten omdat ze deze combineren met echte bloemen of om een realistisch aangezicht te creëren. Echter, de stelen hebben stevigheid door een ijzerdraad aan de binnenzijde. Bij langdurige blootstelling aan water kan de draad van de bloemen gaan roesten. Lees alles over kunstbloemen in water in onze blog.

Moet ik de kunstbloemen zelf schikken?

Nee. Al onze kunstboeketten zijn geschikt door professionele bloemisten. Om te voorkomen dat de schikking van de bloemen in de doos verloren gaat zijn de kunstboeketten gebonden met een touwtje. Afhankelijk van de vaas die jij gebruikt hoef je de bloemen alleen nog maar de juiste richting uit te steken!

Kan ik een boeket kunstbloemen zelf korter maken?

Indien je de kunstbloemen beter passend wilt maken voor een vaas dan kun je de stelen van de bloemen zelf op maat maken. In verband met de ijzerdraad in de bloemstelen is het verstandig om een knijptang te gebruiken om de stelen korter te maken. Heb je een vaas die niet doorzichtig is? Je kunt de stelen van de kunstbloemen ook gemakkelijk ombuigen.

Van welke materialen worden kunstbloemen gemaakt?

Kunstbloemen worden vaak zijdebloemen genoemd maar worden eigenlijk nauwelijks nog van zijde gemaakt. Om de kunstbloemen zo gedetailleerd mogelijk na te maken worden er verschillende soorten kunststoffen gebruikt. Op deze manier kunnen we de stelen, bloemblaadjes en zelfs de meeldraden natuurgetrouw namaken. Om de bloemstelen extra stevigheid te geven zijn deze voorzien van ijzerdraden aan de binnenzijde.

Hoe worden de kunstboeketten verpakt?

De kunstboeketten zijn voorzien van een hoes van kraftpapier en worden verpakt in stevige kartonnen verzenddozen. Wanneer jij de bloemen als cadeau wilt geven kun je deze dus gemakkelijk voorzien van cadeaupapier. Daarnaast kun je de bloemen gemakkelijk tijdelijk opbergen.

Wat is de beste vaas voor een boeket kunstbloemen?

Deze vraag staat met stipt op nummer één maar is erg lastig om eenduidig te beantwoorden. De vaas die het beste past bij een boeket kunstbloemen is erg afhankelijk van jouw smaak. Om je toch een beetje op weg te helpen we je in onze blog verder.

Waarom verkopen jullie geen losse kunstbloemen?

Als het gaat om het samenstellen van een kunstboeket, dan zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Het samenstellen van een boeket bloemen is namelijk een kunst op zich. Dat is ook de belangrijkste reden waarom wij ervoor kiezen om complete kunstboeketten aan te bieden die zijn samengesteld door professionele bloemisten.

Soorten kunstboeketten

We hebben kunstboeketten in verschillende kleuren, soorten en maten. Heb je een gedurfde stijl en spreekt nonchalance je aan, dan word jij waarschijnlijk blij van een kunstboeket met plukbloemen. Past tijdloos beter bij je? Vind jouw favoriete boeket kunstbloemen bij één van onze klassiekers.

Een boeket met kunstbloemen is helemaal volgens de laatste trends en kenmerkt zich door de nonchalante samenstelling van de bloemstelen. Lange en korte kunstbloemen in felle kleuren worden gecombineerd en de kunstboeketten mogen losjes uiteenvallen in de vaas.

Klassieke kunstboeketten saai? Deze composities hebben zich al jaren achtereen bewezen. Klassieke kunstboeketten kenmerken zich door kunstbloemen van het zelfde formaat.

Waarom kunstboeketten kopen?

Kunstboeketten zijn helemaal van nu. Hoe dat komt? Kunstbloemen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Door gebruik van diverse kunststoffen en textiel zijn de vormen, kleuren en structuren van kunstbloemen nagenoeg niet meer van echt te onderscheiden! Daarnaast zijn er nog meerdere redenen waarom je helemaal blij wordt van deze 'namaak' bloemen, we nemen graag de belangrijkste met je door.

Verzorging boeket kunstbloemen

Kunstbloemen hebben vanzelfsprekend geen verzorging nodig. Dat betekent nooit meer schuin afsnijden of het water verversen. Vanaf het moment dat jij de kunstbloemen in de vaas zet heb je er geen omkijken meer naar. Handig dus als je niet zo'n groene vingers hebt. Een boeket slap in de vaas? Dat gaat je met onze boeketten echt niet lukken.

Tocht, vocht, verwarming of airco

We zijn allemaal gek van bloemen omdat ze in een handomdraai een ruimte aan kunnen kleden en ons vrolijk stemmen. Tocht, vocht, verwarming of airco kan er echter voor zorgen dat het op sommige plekken in huis nagenoeg onmogelijk is om een boeket bloemen te houden. Met een kunstboeket is dit niet langer een probleem. 

Zijn kunstbloemen duur?

Zijn kunstboeketten duur? We laten deze vraag aan jou over, maar moeten er zelf niet aan denken iedere week een nieuwe boeket verse bloemen te kopen. Ben je het boeket kunstbloemen beu na een aantal maanden? Zoek een nieuw plekje in jouw keuken of werkkamer of berg het kunstboeket een paar maanden op om het vervolgens een tijd later weer voor de dag te halen! Ook kun je de kunstbloemen loshalen en experimenteren met meerdere losse vaasjes.

Kunstboeketten bij allergieën en huisdieren 

Bloemen en planten kunnen giftig zijn en kunnen zorgen voor allergische reacties zowel bij mensen als bij dieren. Heb je last van hooikoorts? We beloven dat onze kunstbloemen je geen problemen bezorgen.

Boeket kunstbloemen online kopen?

Bij ons koop je gemakkelijk, snel en veilig een boeket kunstbloemen online. Voeg jouw favoriete boeket bloemen toe aan de winkelwagen en reken veilig en snel af via Creditcard, Ideal of Apple Pay. We verzenden het boeket binnen 1-3 werkdagen naar het door jou gekozen adres of pakketpunt.

Zijdebloemen of kunstbloemen?

Zijdebloemen, kunstbloemen, nepbloemen of namaakbloemen. Kunstbloemen worden in de volksmond vaak zijdebloemen genoemd maar worden zelden nog gemaakt van dit materiaal. Kunststoffen als polyester zorgen voor een langere levensduur, zijn minder belastend voor het milieu en  geschikt om bloemen nauwkeurig na te maken.