Met een kunstboeket overleef je de hete zomer!

Kunstboeket-hete-zomer

Wie houdt er niet van een prachtige bos bloemen in huis? Een kleurrijk boeket kleedt je keuken aan of fleurt je eettafel op. Tijdens de zomermaanden kan het echter lastig zijn om je bloemen fris en fruitig te houden. Kunstboeketten zijn daarom de ideale oplossing om de hete zomer te overleven.

Kunstboeketten kunnen op iedere plek in je woning

Ben je de hele dag in de weer met het kiezen van de ideale plek voor je boeket bloemen. Dat is niet gek! Bloemen zijn erg gevoelig voor warmte, zonlicht en tocht. Daarom zoek je naar een plekje waar jouw bos bloemen zo lang mogelijk meegaat.

Kunstboeketten zijn vanzelfsprekend niet gevoelig voor een wisselend klimaat en blijven daarom gemakkelijk de gehele zomer staan. Omdat je geen rekening hoeft te houden met de omstandigheden in huis kies je de plek waar het kunstboeket het beste tot zijn recht komt!

Kunstboeketten hebben geen verzorging nodig

Gedurende de zomermaanden gaan we dagjes weg, genieten we van weekenden op de camping of vieren we vakantie in het buitenland. Gegarandeerd dat jouw bloemen bij thuiskomt slap in de vaas hangen. Het water in de vaas dient namelijk regelmatig ververst te worden. Heb je een kunstboeket in huis? Dan kom je iedere keer weer met een lach op je gezicht thuis.

Hooikoorts en allergieën

Verse bloemen zorgen bij veel mensen met hooikoorts en allergieën voor vervelende reacties. Met een boeket kunstbloemen voorkom je dat je jezelf of één van je huisgenoten hiermee belast en geniet je allen van een prachtige bos kleur in huis.

De zomer overleven?

Wil jij graag de zomer overleven met een van onze kunstboeketten? Bekijk dan snel de gehele collectie en kies jouw favoriet.

Kunstbloem-zijdebloem-nep-bloem
kunstboeket-zijdeboeket-nep-boeket