3 redenen voor een veldboeket kunstbloemen

een-veldboeket-kunstbloemen

Het veldboeket kunstbloemen is op dit moment één van de belangrijkste trends in 'bloemenland'. Net zoals mode en interieur zijn ook kunstbloemen en kunstboeketten onderhevig aan trends. Dat wij fan zijn van veldboeketten vol met prachtige kunstbloemen wist je misschien al? Maar nu zullen we je vertellen waarom.


Niets moet, alles mag

De term veldboeket is ontstaan uit het idee dat je deze boeketten spontaan samenstelt in een wandeling door het veld. Door impulsief de bloemen te plukken waar jij langs loopt ontstaat een boeket met bloemen van verschillende vormen en formaten. De verschillende lengtes van de bloemen zorgen ervoor dat het veldboeket nonchalant uiteenvalt in een vaas.


Een veldboeket kunstbloemen is kleurrijk

Waar bij klassieke kunstboeketten meestal slechts enkele matchende kleuren worden gecombineerd zie je dat veldboeketten meer kleuren bevatten. Door de vele kleuren en gekke vormen van de kunstbloemen zie je elke dag weer nieuwe verrassende details. Heb jij wel eens de tijd genomen om jouw veldboeket van dichtbij te bestuderen? De samenstelling van bloemen is wonderlijk! Aan ons iedere keer weer de schone taak om iedere bloem levensecht na te maken!


Variëren met kunstbloemen uit een veldboeket

Een veldboeket bloemen bestaat doorgaans uit meer dan één eyecatcher. Dit betekent dat je het kunstboeket gemakkelijk uit elkaar kunt halen en je kunt variëren met losse bloemstelen in kleine vaasjes. Neem kunstboeket Frida, wat dacht je van een sierui op het toilet of een prachtige lelie in je keuken? Kunstbloemen verwelken vanzelfsprekend niet en geven je daarom eindeloos plezier!


Een veldboeket bij jou thuis?

Wil je graag één van onze veldboeketten met spectaculaire kunstbloemen bij jou thuis? Kies uit Vincent, Claude of Frida en meer. 

Veldboeket-kunstbloemen_Claude
Veldboeket-kunstbloemen_Frida