Jouw zoektocht naar een wit kunstboeket stopt hier! We gaan je namelijk alles vertellen over de 'kleur' wit en laten je graag onze favoriete witte kunstboeketten zien. Tot slot nemen we nog even kort met je door hoe je gemakkelijk kunt combineren met een wit boeket kunstbloemen.

De 'kleur' wit

Dat wit officieel geen kleur is heb je vast al eens eerder gehoord. Dit komt omdat wit geen onderdeel uitmaakt van de kleurencirkel. Wat is het dan wel? Wit is niets meer dan licht en zwart daarentegen is het gebrek aan licht. In de praktijk wordt wit echter gewoon genoemd als kleur. De kleur die staat voor goedheid, onschuld, zuiverheid en perfectie!

 Combineren met een wit kunstboeket

Combineren met de kleur wit is natuurlijk erg gemakkelijk. Een boeket kunstbloemen in deze kleur kent geen vijanden en kun je daarom gemakkelijk matchen met meubels, vloerkleden en verf in iedere andere tint.

Onze favorieten

Onze favoriete witte boeket is Pierre. Wacht niet langer en geniet van de vele voordelen van kunstboeketten bij jou in huis! Of lees meer over onze paarse, oranje, gele of roze kunstboeketten.