Kunstplanten

80-90 cm

Kunstplanten

Met kunstplanten kun je jouw interieur in een handomdraai aankleden. Of je nu de woonkamer gezelliger wilt maken of wat extra contrast wilt aanbrengen in je badkamer, een plant zorgt altijd voor wat extra kleur in een ruimte. Kies voor kunstplant monstera, philodendron of een van de vele andere soorten.

Waarom kunstplanten?

Kunstplanten hebben geen verzorging nodig en zijn in tegenstelling tot echte planten niet gevoelig voor het klimaat in een ruimte. Kunstplanten kunnen daarom gemakkelijk staan op plekken die voor echte planten niet ideaal zijn, zoals: bij radiatoren, tochtige ramen of in vochtige ruimtes. Ga je op vakantie? je kunt jouw planten met een gerust hart achterlaten. Zodra je weer thuiskomt zullen ze er nog net zo mooi bijstaan!

Collectie volgens laatste trends

De collectie kunstplanten bestaat uit de monstera, philodendron, alocasia, palm, ficus en calathea. Deze groene planten van ca. 80-90 centimeter kunnen zowel op de grond als op een bijzettafel worden gezet. Onze collectie wordt geselecteerd door professionele bloemisten. Op deze manier beschikken we altijd over planten die in lijn zijn met de laatste interieurtrends.

Kunstplanten uitvouwen

Onze planten worden geleverd in een stevige kartonnen verzenddoos. Daarnaast zijn de bladeren van de planten voorzien van een plastic hoes zodat deze beschermd worden tegen beschadiging. Na ontvangst hoef jij de planten alleen in een pot te plaatsen en kun je de stelen en bladeren eenvoudige naar wens uitvouwen.

 

Kunstplanten online kopen

Kunstplanten koop je gemakkelijk, veilig en snel bij ons online. Betaal via Ideal of creditcard en retourneer de planten binnen 14 werkdagen wanneer je niet tevreden bent.